T (0318) 526 311

RVS lassen of roestvast staal lassen Davelaar Metaal, Veenendaal

Specialist in RVS lassen
Roestvast staal, afgekort tot RVS, is een product met specifieke eigenschappen. De staalsoort wordt vooral gebruikt voor toepassingen waarin roest niet mag voorkomen, zoals in de voedselproductie- en –verwerkingsindustrie. Ook wordt roestvast staal gebruikt in omgevingen die onderhoudsvrij moeten zijn. Roestvast staal kan uitstekend worden gelast, maar vraagt wel om speciale kennis en ervaring. Met onze ruime ervaring op het gebied van RVS lassen weten wij als geen ander wat er nodig is om uw producten van roestvast staal kwalitatief en duurzaam te lassen.

RVS lassen: onze technieken
RVS lassen is de term die wordt gebruikt wanneer producten van roestvast staal moeten worden gelast. RVS lassen vraagt om een speciale benadering, maar er is geen specifieke techniek voor nodig. Zo kunnen we RVS aan elkaar lassen met MAG-lassen, TIG-lassen en BMBE (booglassen met beklede elektrode). Daarbij bieden we keuze te over uit de verschillende lassen, variërend van druklassen tot smeltlassen. Welke techniek we kiezen, is afhankelijk van het product en de toepassing.

RVS lassen door een specialist
Wij bieden altijd deskundig advies en bekijken per project welke techniek de beste invloed heeft op de kwaliteit en duurzaamheid van uw product. Bent u benieuwd naar onze werkwijze voor uw product of wilt u weten welke RVS-producten we hebben gelast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat.


MAAK EEN AFSPRAAK

RVS LASSEN

"RVS Lassen. Werk voor specialisten!"