T (0318) 526 311

Aluminium lassen Davelaar Metaal in Veenendaal is specialist!

Specialist in aluminium lassen
Aluminium lassen is een vak apart. Aluminium heeft namelijk specifieke warmte-eigenschappen waarmee tijdens het lassen goed rekening moet worden gehouden. Alleen door specifieke technieken toe te passen en door de juiste parameters in te stellen, kan een hoge kwaliteit worden verkregen. Als lasspecialist met jarenlange ervaring is dat voor ons  natuurlijk geen probleem: we weten als geen ander hoe we uw aluminiumproducten in hoge kwaliteit, duurzaam, moeten lassen.

Aluminium lassen
Aluminium lassen vraagt om kennis, ervaring en geduld. Om optimale kwaliteit van uw aluminium werkstuk te garanderen, willen we graag alles weten over de toepassing ervan en de gebruikte materialen. Vervolgens kunnen we uw product aan elkaar lassen met MIG-lassen en TIG-lassen. Welke techniek we kiezen, is afhankelijk van het product en de toepassing. In ons hele proces staan klantvriendelijkheid, oplossingsgericht denken en kwaliteit centraal. Wanneer u voor ons kiest, kiest u niet slechts voor een “lasser”, maar voor een lasser met oog voor verhoudingen en hart voor metaal.

Aluminium lassen door een specialist
Wij bieden altijd deskundig advies en bekijken per project welke techniek het beste past bij uw product. Alleen zo kunnen we garanderen dat u een product in een hoge prijs-kwaliteitverhouding ontvangt dat bovendien nog jaren mee kan. Bent u benieuwd naar onze werkwijze voor uw product of wilt u weten welke aluminium producten we hebben gelast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat.


MAAK EEN AFSPRAAK

ALUMINIUM LASSEN