T (0318) 526 311

Davelaar Metaal, specialist in lassen Veenendaal

Over Davelaar Metaal, specialist in lassen
Davelaar Metaal werd opgericht in 2007 toen Arnold Davelaar, oprichter en eigenaar, besloot om als zelfstandig lasser zijn diensten aan bedrijven en particulieren aan te bieden. In de loop der jaren behaalde hij veel verschillende diploma’s op het gebied van lassen, waaronder MIG- en MAG-lassen op niveau 4. Davelaar Metaal heeft zich vooral toegelegd op het lassen van staal, RVS en aluminium.

Davelaar Metaal onderscheidt zich van concurrenten door kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Bedrijven en particulieren kunnen voor alle opdrachten bij ons terecht. Wij leveren niet alleen producten, maar ook oplossingen: dankzij onze ruime ervaring kunnen we veel verschillende oplossingen en alternatieven aandragen voor de meest ingewikkelde vraagstukken.

Hebt u een ingewikkelde of grote opdracht? We gaan graag de uitdaging aan en bieden een hoge kwaliteit, snelheid en een betaalbare prijs!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wilt u een particulier product of een industriële constructie laten lassen? Bekijk onze projecten en onze producten, lees alles over onze techniek en neem contact met ons op voor deskundig advies op maat!


MAAK EEN AFSPRAAK

Over ons