Aluminium lassen

Aluminium lassen vraagt om kennis, ervaring en geduld. Om optimale kwaliteit van uw aluminium werkstuk te garanderen, willen we graag alles weten over de toepassing ervan en de gebruikte materialen.
Aluminium lassen is een vak apart. Aluminium heeft namelijk specifieke warmte-eigenschappen waarmee tijdens het lassen goed rekening moet worden gehouden. Alleen door specifieke technieken toe te passen en door de juiste parameters in te stellen, kan een hoge kwaliteit worden verkregen. Als lasspecialist met jarenlange ervaring is dat voor ons natuurlijk geen probleem: we weten als geen ander hoe we uw aluminiumproducten in hoge kwaliteit, duurzaam, moeten lassen.

Aluminium lassen

Aluminium lassen vraagt om kennis, ervaring en geduld. Om optimale kwaliteit van uw aluminium werkstuk te garanderen, willen we graag alles weten over de toepassing ervan en de gebruikte materialen. Vervolgens kunnen we uw product aan elkaar lassen met MIG-lassen en TIG-lassen. Welke techniek we kiezen, is afhankelijk van het product en de toepassing. In ons hele proces staan klantvriendelijkheid, oplossingsgericht denken en kwaliteit centraal. Wanneer u voor ons kiest, kiest u niet slechts voor een “lasser”, maar voor een lasser met oog voor verhoudingen en hart voor metaal.

 

Aluminium lassen door een specialist

Wij bieden altijd deskundig advies en bekijken per project welke techniek het beste past bij uw product. Alleen zo kunnen we garanderen dat u een product in een hoge prijs-kwaliteitverhouding ontvangt dat bovendien nog jaren mee kan. Bent u benieuwd naar onze werkwijze voor uw product of wilt u weten welke aluminium producten we hebben gelast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Voorstel op maat

De prijs voor stalen binnendeuren verschilt per deur en is afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat, de vereiste techniek en de totale productietijd. We maken graag een tekening en offerte op maat voor u in onze showroom!
Contact opnemen

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op voor deskundig advies op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!