Maatwerk

We willen dat u tevreden bent, daarom leveren wij uitsluitend vakwerk op maat uit onze eigen werkplaats. Of het nu gaat om schitterende hoge taatsdeuren of een stalen trapleuning of balustrade. We denken graag met u mee. Geen enkele woning is immers hetzelfde.

Stijlvol maatwerk

Dat is precies wat we bedoelen met de deuren van Davelaar Metaal. Ziet u het al voor u? Zittend op de bank met uitzicht op die schitterende stalen deuren? Een enkele deur, een taatsdeur, een deur met zijlicht of een deur met gelijke vakverdeling; bij Davelaar Metaal is de keus aan u. Uw wensen en keuzen staan bij ons voorop.

Hart voor metaal

We bekijken per project welke technieken er het beste bij uw product passen. Gaat het om RVS, aluminium lassen, om MIG, MAG- lassen of juist TIG- lassen? In ons hele proces staat klantvriendelijkheid, oplossingsgericht denken en de allerbeste kwaliteit centraal. U kiest voor een specialist met oog voor de juiste verhoudingen én hart voor metaal.

Bekijk de projecten die we eerder gemaakt hebben en laat u inspireren!

Voorstel op maat

De prijs voor stalen binnendeuren verschilt per deur en is afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat, de vereiste techniek en de totale productietijd. We maken graag een tekening en offerte op maat voor u in onze showroom!
Contact opnemen

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op voor deskundig advies op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!