Over ons

Davelaar Metaal maakt deuren, leuningen, balustrades en puien op maat. Deuren waarvan u droomt en die de juiste snaar weten te raken. Het geheime recept? Verbluffende eenvoud. Stoere materialen. Rust en symmetrie. Vertel ons uw wensen en wij maken het.
Spelen met lijnen en materialen. Dat is de essentie van ons vak. Een vak dat niet begint met de geur van gelaste profielen of staal, maar met een handgetekende schets aan de keukentafel.

Wanneer u kiest voor Davelaar Metaal, kiest u voor een bedrijf met passie en gedrevenheid. Een bedrijf waar niet wordt gedacht in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wat voor u wellicht een probleem is, vormt voor ons een uitdaging. Hoe ingewikkelder het maatwerk is wat uw wenst, hoe meer wij ons in ons element voelen om het geheel naar uw wens uit te voeren. Profiteer van onze ervaring met het lassen van RVS, Aluminium en staal. Gaat u de uitdaging met ons aan?

 

Over Davelaar Metaal

In 2007 is Davelaar Metaal opgericht door Arnold Davelaar. Hij behaalde in de loop der jaren veel diploma’s op het gebied van lassen, waaronder MIG-en MAG lassen. Davelaar Metaal onderscheidt zich door kwaliteit, maatwerk en echt vakmanschap; maar vooral ook door snelheid en flexibiliteit. Van ontwerp tot oplevering: u heeft met Arnold contact. Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor de meest uiteenlopende klussen bij ons terecht.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op voor deskundig advies op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Eigen werkplaats

We bekijken per project welke technieken er het beste bij uw product passen. Gaat het om RVS, aluminium lassen, om MIG, MAG- lassen of juist TIG- lassen? In onze eigen werkplaats verwerken we elke klantwens tot een maatwerk kwaliteitsproduct.

In ons hele proces staat klantvriendelijkheid, oplossingsgericht denken en de allerbeste kwaliteit centraal. U kiest voor een specialist met oog voor de juiste verhoudingen én hart voor metaal.

Meer informatie

Voorstel op maat

De prijs voor stalen binnendeuren verschilt per deur en is afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat, de vereiste techniek en de totale productietijd. We maken graag een tekening en offerte op maat voor u in onze showroom!
Contact opnemen

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op voor deskundig advies op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!