Leuningen & Balustrades

Leuningen en balustrades zijn onmisbaar, of u nu een bedrijfspand of een eigen woning hebt. Met leuningen, zoals trapleuningen, en balustrades voor balkons en woonkamers creëert u immers veiligheid. Bovendien is een goed uitgevoerde leuning of balustrade ook gewoon mooi om te zien. Als specialist in lastechnieken vervaardigen we jaarlijks verschillende leuningen en balustrades voor particulieren en bedrijven. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze leuningen en balustrades.
Leuningen bieden houvast op binnentrappen en veiligheid op buitentrappen. En hoewel leuningen eigenlijk designelementen zijn, krijgen ze vaak niet de uitstraling die ze verdienen. Als specialist in leuningen produceren we trapleuningen op maat voor binnentrappen en buitentrappen. Wanneer u dus een leuning wilt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Leuningen op maat

Wij ontwerpen en lassen leuningen in alle soorten, maten en stijlen. Of u nu op zoek bent naar leuningen van roestvast staal of van aluminium, voor brandtrappen, bordessen of opstapjes: geen opdracht is voor ons te klein of te groot. Bovendien hanteren we altijd onze kernwaarden van ontzorging, kwaliteit en flexibiliteit. We bespreken uw wensen tot in detail, produceren uw leuningen in hoge kwaliteit en monteren ze binnen de kortst mogelijke tijd. Zo profiteert u snel van veiligheid en uitstraling!

Bekijk de leuningen en balustrades op maat die we eerder hebben geproduceerd in ons portfolio.

 

Balustrades op maat

Balustrades kunnen worden gebruikt voor elk hoogteverschil. Daarom worden balustrades niet alleen gebruikt voor balkons, maar ook voor daken en voor kleine hoogteverschillen in kamers. Met een balustrade zorgt u voor veiligheid én voor sfeer.

Als producent van balustrades kunnen wij u een balustrade op maat bieden, exact uitgevoerd zoals u dat wilt. Wij lassen met veel verschillende technieken en kunnen u daarom balustrades bieden van gietijzer, staal, roestvast staal en Aluminium. Bovendien plaatsen wij uw nieuwe balustrade zorgvuldig en precies volgens de afspraak. Zo bent u verzekerd van jarenlange kwaliteit.

Balustrade of leuning op maat

Bent u op zoek naar een balustrade of leuning op maat? Wilt u uw woning of bedrijf een chique uitstraling geven en tegelijk ook wat veiliger maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij produceren uw leuningen en balustrades snel maar in hoge kwaliteit.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies op maat!

Voorstel op maat

De prijs voor stalen binnendeuren verschilt per deur en is afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat, de vereiste techniek en de totale productietijd. We maken graag een tekening en offerte op maat voor u in onze showroom!
Contact opnemen

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op voor deskundig advies op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!