RVS lassen

Roestvast staal kan uitstekend worden gelast, maar vraagt wel om speciale kennis en ervaring. Met onze ruime ervaring op het gebied van RVS lassen weten wij als geen ander wat er nodig is om uw producten van roestvast staal kwalitatief en duurzaam te lassen.
Roestvast staal, afgekort tot RVS, is een product met specifieke eigenschappen. De staalsoort wordt vooral gebruikt voor toepassingen waarin roest niet mag voorkomen, zoals in de voedselproductie- en –verwerkingsindustrie. Ook wordt roestvast staal gebruikt in omgevingen die onderhoudsvrij moeten zijn.

RVS lassen: onze technieken

RVS lassen is de term die wordt gebruikt wanneer producten van roestvast staal moeten worden gelast. RVS lassen vraagt om een speciale benadering, maar er is geen specifieke techniek voor nodig. Zo kunnen we RVS aan elkaar lassen met MAG-lassen, TIG-lassen en BMBE (booglassen met beklede elektrode). Daarbij bieden we keuze te over uit de verschillende lassen, variërend van druklassen tot smeltlassen. Welke techniek we kiezen, is afhankelijk van het product en de toepassing.

 

RVS lassen door een specialist

Wij bieden altijd deskundig advies en bekijken per project welke techniek de beste invloed heeft op de kwaliteit en duurzaamheid van uw product. Bent u benieuwd naar onze werkwijze voor uw product of wilt u weten welke RVS-producten we hebben gelast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Voorstel op maat

De prijs voor stalen binnendeuren verschilt per deur en is afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat, de vereiste techniek en de totale productietijd. We maken graag een tekening en offerte op maat voor u in onze showroom!
Contact opnemen

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op voor deskundig advies op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!